Jednym z dodatków stosowanych w piekarniach wyspecjalizowanych w wypieku chleba na naturalnym zakwasie jest błonnik jabłkowy. Naturalna substancja doskonale łączy się z wodą oraz mąką i jest odporna na wysokie temperatury. Dzięki temu błonnik jabłkowy nawet po długotrwałej obróbce termicznej zachowuje prozdrowotne właściwości. Szukając wysokiej jakości błonnika i innych dodatków stosowanych w cukiernictwie, warto zapoznać się ze szczegółami oferty polskiego producenta - Microstructure. Wygodne i szybkie zakupy internetowe to propozycja dla właścicieli piekarń, cukierń i zakładów wytwarzających makarony.
![Jak uzyskać naturalny efekt odmłodzenia?](/img_www/nowaksienkiewicz_pl.jpg)
Jak uzyskać naturalny efekt odmłodzenia?
W pewnym wieku nie wystarczają już kremy przeciwzmarszczkowe i zmarszczki stają się coraz głębsze nadając twarzy smutny wygląd. Każda kobieta próbuje walczyć z czasem na swój własny sposób, jednym z nich je...